O nama, ili čime se mi to bavimo

GrafArt je vlasnik maloprodajnog lanca tobacco/convenient/gift shop objekata pod nazivom “Trafika” i naši maloprodajni objekti se nalaze u svim većim gradovima širom Srbije: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Šabac. Trenutno radi 25 objekata sa tendencijom daljeg širenja prodajne mreže.

Kod nas u Trafikama možete završiti mnogo toga na jednom mestu. U našoj ponudi su duvan, cigarete, cigare, tompusi, cigarilosi, upaljači, šibice, lule, duvan za lule, oprema za lule, rizle, papir za uvijanje, filteri, mašinice za uvijanje, kvalitetna pića – viski, rakija, vino, kvalitetne bombonjere, čokolade, slatkiši, grickalice, žvake, karte za kartanje, kockice za jamb, igračke, igrice za PC, igrice za PlayStation, igrice za Wii, Zippo program upaljača, program Victorinox, sladoled, uvek hladno piće – Coca Cola, pivo, kisela voda, sokovi. Imamo i kafu – tradicionalnu, instant i iz automata – NES kafa za poneti. Tu su još i hrana za kućne ljubimce i prodajemo pelet za kućne ljubimce.

Tu je i sve što vam je potrebno da nekome spakujete poklon – ukrasni papir, ukrasne kese i čestitke. Vaše je samo da odaberete poklon.

Za ljubitelje stripa Trafika je pravo mesto. U ponudi su svi stripovi Veselog četvrtka i to po neverovatnim uslovima – 20% popusta na kasi. U ponudi Veselog četvrtka su dobro poznata izdanja izdavača Bonelli comics kao što su: Zagor, Mister No, Dylan Dog, Tex, Dampyr, Dragonero, Komandant Mark i drugi.  Knjige stripove možete kupiti i online preko linka www.trafika.online, kao i sve vaše ostale omiljene junake koje ne možete pronaći u našim trafikama. Pored Veselog četvrtka u ponudi imamo stripove Darkwood i Makart – Konan, Hulk, Julija, Parker, Srebrni letač, Hogar, Ledeno Doba, Brendon, Roki, Betmen…  Za stripove Darkwood-a i Makart-a imate maksimalno 15% popusta.

Pored stripova, imamo veliku ponudu knjiga, uglavnom popularnih bestselera po istim cenama kao u knjižarama u gradu. Ako želite popularnu knjigu nema potrebe da je tražite svuda, potražite je u najbližoj trafici ili na sajtu www.trafika.online.

I na kraju u ponudi imamo i široku lepezu usluga:

– Dopune za sve pripejd kartice svih operatera u Srbiji – MTS, Telenor, A1 i Globaltel.

– Dopune za sve vrste Bus Plus kartica i prodaju samih kartica – kartonskih i plastičnih (osim personalizovanih). Kod nas možete i kupiti i dopuniti karticu.

– Dopune za iPay sistem online plaćanja na Internetu. Ako nemate ili ne želite da koristite karticu na Internetu dođite kod nas i uplatite željenu sumu na iPay i trošite vaš novac bez opasnosti po vašu karticu.

– TICKETS karte za sve događaje koje prodaje najveći prodavac karata u Evropi – Tickets (ex EVENTIM).

– Prijem i otprema paketa preko renomirane kurirske službe City Express – za zemlju i inostranstvo, vrednosne pošiljke i pošiljke sa otkupninom.

Uskoro će u ponudi biti još novih usluga.

I na kraju – ako vam se ne izlazi iz kuće ili je loše vreme, tu je Trafika na Internetu – www.trafika.online. Sve što ima u Trafici možete kupiti i ovde, ali i mnogo više od toga. Ponuda je svakim danom sve veća. Posetite nas u Trafikama i na www.trafika.online da se uverite.

###

Franšize

Da li ste u potrazi za novim poslovnim izazovom? Komunikativni ste i uživate u radu sa ljudima? Želite samostalno da radite? Ako ste na sva tri pitanja odgovorili da, pozivamo vas da postanete deo franšize GrafArta.

Franšizing konceptom, nudimo prenos kompletnog modela poslovanja, uključujući brend i pomoć u vođenju biznisa po našim principima i standardima, a uz zadržavanje nezavisnosti u upravljanju poslom i vlasništvu nad biznisom. Budući da se naš model poslovanja pokazao kao veoma uspešan, odlučili smo da ga prenesemo putem saradnje sa franšizing partnerima koji bi sledili koncept naših Trafika.

Više informacija o franšizing konceptu pročitajte ovde.

###

Maloprodajna mreža

Naša maloprodajna mreža trenutno ima 25 maloprodajnih objekata. Lokacije možete pogledati ovde.

###

Kontakt informacije i podaci o firmi GrafArt d.o.o.

Poslovno ime: Privredno društvo GrafArt d.o.o. Beograd
Adresa: Zrenjaninski put 84c, Beograd
tel/fax: 011 33 19 225
PIB: 105459276
Matični broj: 20385944
Šifra delatnosti: 4711
e-mail: office@grafartdoo.rs
web: www.trafike.rs i www.trafika.online