Trafika na internetu

Ako vam se ne izlazi iz kuće ili je loše vreme, tu je Trafika na Internetu – www.trafika.online. Sve što ima u Trafici možete kupiti i ovde, ali i mnogo više od toga. Ponuda je svakim danom sve veća. Posetite nas u Trafikama i na www.trafika.online da se uverite.

trafika na internetu

Za ljubitelje stripa e-Trafika je pravo mesto.U ponudi Veselog Četvrtka su dobro poznata izdanja izdavača Bonelli comics kao što su: Zagor, Mister No, Dylan Dog, Tex, Dampyr, Dragonero, Komandant Mark i drugi. Knjige stripove možete kupiti ovde, naTrafika.online, a sve ostale omiljene junake možete pronaći u našim trafikama. Pored Veselog četvrtka, u ponudi imamo stripove Darkwood i Makart – Konan, Hulk, Julija, Parker, Srebrni letač, Hogar, Ledeno Doba, Brendon, Roki, Betmen… Od letos imamo u ponudi i strip Alan Ford sa originalnim hrvatskim prevodom.

Pored stripova, imamo veliku ponudu knjiga, uglavnom popularnih bestselera po istim cenama kao u knjižarama u gradu. Ako želite popularnu knjigu, nema potrebe da je tražite svuda, potražite je u najbližoj trafici ili na sajtu www.trafika.online.